Om oss

SMN AB

Vi utför transporter dygnet runt!

Soft Marketing Norden AB

 

Vi startade våran karriär inom anläggnings transporter 2011 och har sedan dess utökat markant i Borås området.

 

Vi är ansluta till lastbilscentralen i Borås (LBC-Borås AB) vilket gör oss vädligt flexibla och starka på marknaden.

Just nu är vi fem anställda och ser på en positiv utveckling i framtiden inom anläggnings transporter samt diverse uppdrag.

 

Vi har kontrakt på vintervägsunderhållning i Borås och Ulricehamns kommun samt att vi har fått förfrågan till att utöka med ett snöröjningsfordon i Tranemo kommun vilket vi ser väldigt mycket framemot.

Det vi sysslar med mest under sommarperioden är schaktkörning samt materialtransporter ifrån grustäkterna runt omkring Borås. De grustäkterna som finns för vårat förfogande för tillfället är Ballast i Borås, Rångedala grus i Rångedala. Ncc täkten i Marbäck som ligger lite utanför Ulricehamn samt Skanska täkten i Svenljunga. Sedan har vi inom LBC-Borås även egen matjord till fösäljning samt diverse olika material ifrån ormåsa som ligger i Rångedala, där vi hämtar sandlådesand samt dräneringssand och infiltrations sand. det finns även tillgång till natursten av olika storlekar.

Vi strävar alltid till det yttersta!

 

Som kund ställer vi er alltid först i ledet , Vi uför alla arbeten med mycket noggranhet och så effektift som möjligt.

 

 

Vi utför ständigt utbildnigar för att hålla en så hög standard som möjligt, vi strävar även att hålla en hög utbildningsnivå hos alla våra anställda. Våran säljare skall göra det yttersta för att ni ska känna er så trygga som möjligt. Och att ni ska känna att de som vi genomför alltid håller måttet med vad ni önskar samt även med det vi lovar.

Upptäck hur vi startade!

Här ser ni hur det gått för oss sedan start

  • 2011 investerar vi i första lastbilen och ansöker om tillstånd att bli medlem i LBC-Borås AB sedan fick vi kontrakt på vintervägsunderhållning åt NCC roads AB
  • Sommaren 2012 utökar vi fordonsflottan med ett kassetteekipage som även den fick ett kontrakt på NCC roads AB
  • 2013 var ett relativt neutralt år med mycket jobb dock tappade vi ett kontrakt på NCC roads AB gällande vintervägsunderhållning.
  • 2014 började lungt, men sedan fick vi full rullning på vår fordonsflotta och vi hade investerings planer inför 2015.
  • 2015 starta mycket bra med mycket goda potentisella kunder vilket ledde till en investering i oktober som gällde en lastväxlare.
  • 2016 startade som ett väldigt intressant år vilket det forfande verkar som. Då vi fått förfrågan av en av våra kunder att genomföra ytterliga ett kontrakt gällande vintervägsunderhållning i Trandemo kommun, ser vi framemot en ny investering om bara några månader. I dagsläget har vi utökat med 2 st fordon. En Kran/krokbil samt en tippbil med en 2axl tippkärra och vi ser även ljust på framtida investeringar!